Elliot 1 - Elliot starter til fodbold

Elliot

ELLIOT er en serie for alle børn, der elsker fodbold.

I Elliot starter til fodbold kan du læse om Elliots første tid som klubspiller. Samtidig lærer du alt det vigtigste, der er at vide om fodbold. Hvad betyder det fx at have snor i en bold, hvornår blev fodbolden opfundet, og hvorfor hedder det en fodboldstøvle, når det faktisk er en sko? Du kan også gå på opdagelse i et klubhus, se nogle af verdens fedeste spillerdragter og få øvelser, tips og tricks til træningen.

Gyldendal 2019


Anmeldt i Flensborg Avis den 6. maj 2019

Elliot starter til fodbold er både en fortælling om Elliot og om fodbold. Bogen er nemlig fyldt med info og øvelser.

Elliot kan godt lide at prøve nye ting. Han har fx både gået til tennis, karate og skat. Og nu vil han altså gå til fodbold. Det er en helt ny verden for ham, og der er meget, han skal lære.

Men det gør ikke så meget, for Elliot synes, at det er rigtig sjovt. Det eneste problem er bare, at fodbold ligger samtidig med, at han har en vigtig aftale med sin bedste ven Kalle.

Og Kalle bliver ikke glad, hvis Elliot vælger fodbold over ham. Bogen om Elliot er en serie, så der kommer flere bøger om ham.

Historien er nem at følge med i, da der på de første sider er en oversigt over de personer, man skal kende. Desuden er den skrevet i et meget forståeligt sprog. Bogen er fyldt med flotte billeder, som gør det sjovt at læse den.

Undervejs i historien får man forskellige informationer om fodbold. Informationerne hænger altid sammen med noget, man har læst i teksten. Der er også øvelser i bogen, så man selv kan komme i gang med at spille fodbold.

Der sker dog ikke så meget i handlingen, og derfor kan den også være lidt kedelig.

Tags: Elliot