Vær beredt

Nogen har stjålet uniformer fra spejderhytten, og Benjamin mistænker straks Billen og hans bande. Men de kan slet ikke passe de små pigeuniformer, og desuden drøner de altid rundt ude på vandet i en motorbåd.

Det viser sig, at der er et par falske blå spejdere på spil, som ved hjælp af de stjålne uniformer samler penge ind – til dem selv! Kan det være de irriterende søspejdere? Benjamin, My, Adam og Parly skygger søspejderne ud til en øde ø. Men så lader Adam ved et uheld båden drive til havs … og nu er De 3 måske 4 i problemer. Hvordan skal de komme tilbage til land? Og hvem har egentlig stjålet uniformerne?

5.bind i serien De 3 måske 4

Læs mere: Vær beredt

to-fruer-med-et-smaek

Benjamin, Christian og Adam skal til fødselsdag hos Parly, der bor hos sin onkel i en luksusvilla på Strandvejen.

Der går dog ikke længe, før festen bliver ødelagt af en sur dame, der har fået kidnappet sin hund. Og snart går den vilde jagt for at finde hunden... og Parly, der på mystisk vis også er forsvundet!

2. bind i serien om De 3 måske 4.

Læs mere: To fruer med ét smæk

isbilen

Lyden fra isbilens klokke er verdens bedste lyd, synes Benjamin, Christian og Adam. De har bare ingen penge, og hvad gør man så?

Drengene udtænker en genial plan. Men når Christian opfører sig mærkeligt, hver gang Mikala er i nærheden, og Adam har svært ved at forstå kunsten at lyve, så kan planen KUN gå i vasken.

Og pludselig skal de skynde sig at finde en løsning, så de ikke får stuearrest resten af sommeren!

Måske kan den mystiske Parly hjælpe dem?

1. bind i serien om De 3 måske 4.

Læs mere: Isbilen

Daniel Zimakoff E-mail: daniel@danielzimakoff.dk Telefon: 31711956