Tror du på varulve?

Tror du på varulve?

Oskar og hans mor og far skal igen på ferie med campingvogn. De skal til Italien.

Emil er også med. Emil læser i en bog om varulve.

I Tyskland møder de en slagter. Oskar synes, han ligner en rigtig varulv ...


Gyldendal 2012


Lektørudtalelse

Anvendelse/målgruppe/niveau
Denne bog har lix 14 og indgår i Gyldendals serie Dingo. Gul. Bogen kan læses af børn mellem 8 og 10 år med hang til uhyggelige historier. Jesper Deleurans forsideillustration appellerer til målgruppen, som ikke er i tvivl om, at dette er en gyser tilsat lidt humor. Mange af læserne vil også straks bemærke, at bogen indgår i en velkendt gyser-serie, som de har læst andre bøger i.

Beskrivelse
Bogen er den femte bog i serien om Oskar og Emil med titelbegyndelsen: "Tror du på". Bogen følger seriens grundskabelon, hvor drengene i forbindelse med en ferie, støder på spøgelser, ufoer, vampyrer eller hvad det nu kan være af uhyggelige væsner. I denne bog er det varulve. Oskar og Emil er i forbindelse med en campingferie kommet til Køln, som er kendt for sine farlige varulve. Her møder de den lokale slagter, som har hår over hele kroppen og i ansigtet, men er han en varulv? Daniel Zimakoff lykkes igen med en god historie, som vil blive flittigt lånt ud.

Sammenligning
Målgruppen kan læse seriens øvrige udgivelser eller give sig i kast med serien Et farligt rollespil, som har samme sværhedsgrad, en god mængde gys og et godt plot.

Samlet konklusion
Letlæst gyserfortælling, som vil blive flittigt udlånt.

Lektør: Henrik Munch Jørgensen

Daniel Zimakoff E-mail: daniel@danielzimakoff.dk Telefon: 31711956