Hver dag er fuld af historier

Hver dag er fuld af historier

Elevbogen indeholder seks hverdagsfortællinger om børn i samspil med hinanden, de voksne og med dyr. Historierne er spændende og varieret illustreret.

Lærervejledningen giver en detaljeret gennemgang af hvordan der kan arbejdes med hver enkelt novelle. Opgaverne giver mulighed for differentiering og der lægges op til meddigtning og andre former for skabende arbejde. Sansning og stemning, personkarakteristik og synsvinkel behandles indgående.

For 3.-4. klasse.


Alinea 2000 ved Jonna Byskov, Helge Christiansen & Marianne Keincke.

Daniel Zimakoff har bidraget med Dengang da Gustavs far fik hundegalskab.


Introduktionen til 'Epik' er fyldt med seks gode og fantasifulde historier. Teksterne rammer aldersgruppen i øjenhøjde, og de er krydret med spænding, finurlighed og stof til eftertanke.

Til hver tekst hører en side med opgaver, og forholdet mellem tekstnære og tekstinspirerede opgaver balancerer smukt. Bogen afsluttes med, at eleverne skal skrive en historie i jeg-form, og i lærervejledningen kan der hentes inspiration til arbejdet med gruppe- og lærerrespons.

Forfatterne kan deres litterære kram og formår at formidle litteraturen med dyb respekt for elevernes nysgerrighed og videbegærlighed.

Anmeldt af: Lisbet Steen Højland, folkeskolen.dk

Daniel Zimakoff E-mail: daniel@danielzimakoff.dk Telefon: 31711956