Fandango 3

Fandango 3

I Fandango 3. Grundbog er den moderne børnelitteratur i fokus, og der arbejdes systematisk med elevernes udvikling som kompetente og glade litteraturlæsere.

I første del af grundbogen arbejdes der med kapitlerne personkarakteristik, miljø, virkemidler, komposition, fortællere og synsvinkler, intertekstualitet og tema. I anden del præsenteres en forfatter (Hanne Kvist), en film (Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger) og en kunstner (Julie Nord).


Gyldendal 2007Se bogen

Daniel Zimakoff har bidraget med et uddrag af romanen Tudefjæs.


www.emu.dk
Dec 27 2007
Bent Rasmussen

(...) de to energiske forfattere introducerer ved hjælp af relevant og inspirerende børnelitteratur en række begreber (...) Til alle temaer findes velvalgte og varierede tekster m.m. - illustrationer ikke at forglemme - der kan illustrere det, som forfatterne gerne vil vise. Det hele er sat sammen på særdeles inspirerende og kreativ vis og med ditto brug af børnelitteraturen. (...) Fandango - Dansk i 3. klasse er et krævende, givende og fornemt layoutet undervisningsmateriale, som den absolut egnede lærer vil vide at udnytte med alle de mange kreative indfaldsvinkler, som undervisningsmaterialet byder på.

Daniel Zimakoff E-mail: daniel@danielzimakoff.dk Telefon: 31711956