Noget mellem venner

Noget mellem venner

Inden sommerens musikfestivaler kører Benjamin og Matthias op for at tilbringe nogle dage i sommerhuset hos Matthias´ mor. Benjamin skal prøve at finde sine ben igen efter at hans kæreste gennem flere år er taget på ferie med en anden. Matthias håber at en sommerflirt fra sidste år vil udvikle sig.

Hvad der skulle have været et par dages feriehygge, udvikler sig imidlertid til et væv af fortielser og konflikter. Ingen af dem har nemlig været forberedt på at Matthias´ mor ville vælge at bruge Benjamin som sin fortrolige - og lidt mere end det. Og hvordan skal Benjamin afbalancere sin loyalitet mellem sin bedste ven og vennens smukke, ensomme mor?


Høst & Søn 2001Læs uddrag


Atten år, student og motorcykelejer. Benjamin og Matthias er bedste venner, og sammen drøner de til Tisvilde for at nyde sommerlandets glæder. Matthias håber på et gensyn med Maja, benjamin har svært ved at glemme Ida. Feriehyggen udvikler sig i erotisk retning, men ... noget kommer mellem venner.

"Det er lidt af en kradser fra de finere kredse, som Daniel Zimakoff serverer her. Noget mellem venner er en light udgave af Den kroniske uskyld, men det gør ikke noget." Tingene sker, som de sker, og det fortæller Daniel Zimakoff i et spændstigt sprog og med sans for de små detaljer.

Steffen Larsen Aktuelt 5/12-2000


"Der er en fin lethed over forholdet de to drenge imellem - et ungdommeligt gear, som går lige til stregen, men holder. I det hele taget er afsnittene, hvor de to drenge bare snakker eller har gang i den, så absolut de bedste med præcise og godt aflyttede scener." Kari Sønsthagen.

Berlingske Tidende. 18/11.2000


"Noget mellem venner er en ungdomsbog der nok skal falde i smag hos et ungdommeligt publikum af begge køn fra omkring 13 år og opefter" " ... gode personer i hovedrollerne og skrevet i et flydende og ungdommeligt sprog".

Birger Hoff Indbindingscentralen (00/46)

Daniel Zimakoff E-mail: daniel@danielzimakoff.dk Telefon: 31711956